Som feministes: 8 de març

0
1412

El feminisme, des del seu inici, ha sigut determinant en el devenir de la nostra societat. La lluita per un món on dones i homes visquin en igualtat real és un objectiu compartit amb els valors socialistes. És per aquesta confluència de lluita que la JSC Barcelona celebrem el Dia de la Dona Treballadora. Ho hem fet des de la sororitat i l’activisme:

Divendres, vam realitzar un taller de dinàmiques feministes per reflexionar sobre el paper de la dona a la publicitat i a la societat. Després de reflexionar-hi, vam comprovar que les dones efectivament es troben discriminades en la societat patriarcal. A més, vam assisitr al Consell Feminista del PSC Barcelona.

Avui, 8 de març, fem una Jornada d’Activisme Feminista. La jornada inclou activitats com un taller de pancartes o l’Assemblea Feminista per parlar sobre el feminisme dins i fora de l’organització. Per suposat, també assistirem a la manifestació central de la tarda a Barcelona.

Som feministes perquè volem un món sense desigualtats on les dones decidim que volem fer amb el nostre cos i la nostra vida. Volem viure lliures i en igualtat de condicions. Volem que tots els dies siguin 8 de març. Visca la lluita feminista!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here