La JSC dóna la benvinguda al President Sánchez amb 5 grans pancartes als accessos a la ciutat

0
332

Sota el lema “President, benvingut a casa teva”!, la JSC celebra l’arribada del Consell de Ministres.

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) ha volgut donar la benvinguda al President del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, que arriba avui a Barcelona, ciutat que acollirà la reunió del Consell de Ministres demà divendres.

Amb 5 grans pancartes de cinc metres penjades a cinc ponts dels principals accessos a la ciutat, l’organització juvenil ha volgut donar la benvinguda al president socialista i, especialment, a les mesures d’esquerres que s’aprovaran, entre les quals es troba el major augment del Salari Mínim Interprofessional de la història, que passarà a 900 euros; l’augment del 2.75% del salari dels funcionaris; i noves mesures concretes contra la violència masclista, entre altres.

La JSC celebra que el Consell de Ministres es reuneixi a Barcelona com a símbol de normalitat democràtica i institucional, i senyala el fet curiós que, mentre s’aproven mesures progressistes que feia molt de temps que necessitàvem, persones que es fan dir d’esquerres pretenguin boicotejar el Consell de Ministres. Els i les joves socialistes volen animar als independentistes d’esquerres a celebrar els acords del Consell de Ministres en lloc d’intentar boicotejar-lo.

Tanmateix, la JSC vol recordar que seguim apostant per la via del diàleg i l’entesa davant aquells que, en un i altre extrem, aposten per la confrontació perquè viuen d’aquesta. Els processistes de la dreta nacionalista espanyola i de l’independentisme català només serveix als seus interessos i no al del conjunt de la ciutadania, ni catalana ni del conjunt d’Espanya. Sense diàleg no hi ha solució. Sense llei no hi ha democràcia.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here