La JSC Barcelona arriba als Consells de Districte

0
620

La vida del jovent barceloní no és gens senzilla. La precaritat laboral, el cost elevat dels estudis o el preu d’un lloguer que no para de créixer no ajuden a la gent jove de la nostra ciutat a tenir expectatives de futur. Ho saben bé el Sergio, la Sheila, el Sergi o el Marc Guallar i el Marc Martínez. Tots ells han compaginat els seus estudis amb feines tals com la d’ajudant administratiu, empleat a un restaurant de menjar ràpid o redactor de revista, entre d’altres. Però tots tenen una cosa més en comú: volen millorar la vida de les joves als seus districtes, i podran fer-ho durant quatre anys des dels seus respectius Consells de Districte a partir d’aquest juliol.

Cada districte també és un món, i les nostres companyes són conscients. Però sens dubte, tenen clar que caldrà treballar en favor de les necessitats de la ciutadania. “A la gent de Nou Barris mai li han regalat res, sempre han lluitat pels seus drets”, afirma en Sergio. La Sheila té clar que és un dels districtes on la desigualtat és més palpable i que caldrà treballar per reduïr-la. Pel que fa a Horta-Guinardó, en Marc Guallar destaca que aquest distrcite és un pulmó verd i el millor mirador de Barcelona, a més de tenir un veïnat reivindicatiu. “Per mi la gran fita d’aquest mandat seria iniciar la cobertura del Ronda de Dalt”, diu taxativament en Sergi. En Marc Martínez descriu l’Eixample com “el centre de la ciutat, un lloc de pas per a tothom, però també la casa de moltes barcelonines i barcelonins de la que cal tenir cura”.

En definitiva, la JSC Barcelona pot aportar “la mirada del futur a la política municipal”, tal i com diu la Sheila. Pel que fa a les possibilitats de progrés de l’actual govern municipal, en Marc Guallar ironitza, “no tinc una bola de cristall, però estic segur que es farà una gran feina per fer que Barcelona avanci”. Passi el que passi, la JSC Barcelona ha arribat als districtes per treballar de valent, sort i encerts companyes!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here