Jornada Municipalista al Pati Llimona

0
686

Barcelona evoluciona, i els seus reptes són diversos. Amb una visió municipalista i d’òptica juvenil, la JSC Barcelona celebrem ja la nostra tercera Jornada Municipalista. Aquest cop ha tingut lloc al Pati Llimona, al Districte de Ciutat Vella.

A l’inici de la Jornada, hem comptat amb l’intervenció de Montserrat Ballarín, Regidora de Comerç a l’Ajuntament. En la seva intervenció ha valorat l’estat actual de la realitat barcelonina. Això ens ha servit per comprendre com es troben actualment aspectes com la mobilitat, la seguretat o les relacions entre l’Ajuntament, la Generalitat de Catalunya i el Govern d’Espanya.

Seguidament, en Xavier Sabater, President de Fòrum Ecològic, ens ha parlat d’ecologisme i sostenibilitat. En la seva presentació, ens hem pogut fer una idea de l’impacte que té la polució en la salut dels barcelonins i les barcelonines. També hem valorat la viabilitat i la necessitat d’implementar un model energètic fonamentat en les energies renovables i la col.laboració dels ens públics.

Després hem fet un col.loqui sobre cultura amb Xavier Marcè, Regidor d’Industriés Creatives. La seva visió de la cultura com un món on ha de prevaldre la demanda per originar una bona oferta, ens ha fet reflexionar sobre la conveniènica de repensar el model cultural al que pot aspirar Barcelona

Finalmenmt hem aprobat en un Consell de Federació Express el Pla Director 2023. Aquest document té l’intenció de proposar solucions en diverses matèries de l’àmbit municipal, sorgides de les distintes Comissions de l’organització amb l’objectiu de ser la base dels nostres posicionaments els propers anys.

Sens dubte, hem gaudit d’una Jornada productiva!

PD: Si tens curiositat de recordar o saber com va ser la primera Jornada Municipalista de la JSC Barcelona, consulta aquest enllaç: http://barcelona.jsc.cat/jornada-municipalista-jsc-barcelona/

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here