Escola de Formació JSC 2014

0
449

Un any més, la Federació de Barcelona assisteix a les Jornades de Formació de la JSC.

Aquest passat cap de setmana la JSC Barcelona va participar a l’Escola de Formació Guillermo Vidaña de la JSC celebrada a Clariana de Cardaner, Lleida.

L’escola és l’esdeveniment que permet reunir en un ambient de debat, mobilització i diversió a tots els joves socialistes de Catalunya, per a passar un cap de setmana plegats renovant les nostres propostes, debatent i posant en marxa les accions i mobilitzacions que es duran a terme durant la resta de l’any. Apart és un espai de trobada entre tots els joves que compartim l’ambició de canviar el món des del socialisme i des de l’esquerra. La nostra federació, la Federació de Barcelona ha volgut estar present com cada any.

A l’escola varen destacar diversos tallers, com el de redacció de programes municipals, el taller sobre Federalisme, el taller de comunicació política en l’àmbit municipal i sobre tot la conferencia política de Miquel Iceta (Primer Secretari del PSC i Diputat al Parlament de Catalunya) i Javi López (Primer Secretari de la JSC i Diputat al Parlament Europeu).

Va ser una oportunitat magnífica per a compartir experiències, i passar un cap de setmana inoblidable amb tots vosaltres!

Moltes gràcies a tots els que hi vareu participar, fins la propera!

Si vols venir i participar amb nosaltres d’actes com aquest posa’t en contacte amb la JSC BCN via: jscbcn@gmail.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here