Cobrim la Ronda!

0
803

Barcelona és una ciutat que sempre s’ha adaptat a les necessitats de les persones. Un exemple d’aquesta adaptació és la Ronda de Dalt. Aquesta gran infraestructura, connecta la ciutat d’una punta a l’altra paral•lelament a Collserola. I com passa amb qualsevol via de comunicació, concentra activitats humanes de tota mena al seu voltant. Però, la Ronda de sempre, respon a les necessitats actuals dels veïns i veïnes?

Segons les AAVV de la zona, no. A vegades la idea d’una ciutat amigable i verda sembla utòpica. No obstant, el cobriment de la Ronda de Dalt, és un pas important cap aquesta direcció. Connectar els barris, crear més i millors espais públics o reduir la contaminació, són alguns dels beneficis del projecte. En resum, és una iniciativa que beneficia al conjunt de barcelonins i barcelonines.

Per aquestes raons, el PSC ha impulsat un projecte viable i consensuat amb les AAVV per cobrir la Ronda. De moment, en aquest mandat, s’han invertit 15 milions d’euros per cobrir el tram entre Sant Genís dels Agudells i la Teixonera. Desgraciadament, és un tram parcial de la Ronda de Dalt. La JSC Barcelona, a l’igual que el PSC, reclama que tot el tram comprès entre l’avinguda de Vallcarca i el carrer d’en Jordà s’ha de cobrir.

Malauradament, Colau no es compromet. I arribats a aquest punt, no hem dubtat en sortir al carrer. Tot un dia de juliol, activistes de la JSC Barcelona, hem recollit signatures per cobrir la Ronda de Dalt. Concretament, hem anat als barris de Vall d’Hebron, d’Horta i d’El Carmel. Malgrat la calor estiuenca, molts veïns i veïnes tampoc ho han dubtat i s’han sumat a la reivindicació amb la seva signatura.

Sens dubte, l’activisme i participació veïnal són claus a l’hora d’aconseguir fites. És una cosa que la JSC, el PSC i la ciutadania sabem. Cal lluitar pel que volem i amb esforç, podem fer una Ronda encara millor!

Estimat/da internauta, encara no has signat a favor de cobrir la Ronda? No pateixis, ho pots fer mitjançant aquest enllaç: https://cobrimlaronda.barcelona/

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here