Acabem amb la violència envers les dones

Manifest de la JSC Barcelona en motiu del 25 de novembre.

0
5287

En l’àmbit de la parella és on es donen la majoria de casos de violència masclista. Fins fa un mes ja eren prop de 10 000 les víctimes ateses a Catalunya en l’últim any.
Les relacions de parella són molt complicades. Ho són perquè impliquen sentiments i aquests són els que mouen a les persones. No obstant, és important tenir clar que no tots els sentiments són bons i sans. La gelosia, la desconfiança, el menyspreu, l’odi… no haurien de tenir cabuda en una relació basada en el respecte mutu. I sense aquest respecte deixem de tenir una relació entre iguals.
Des de la Joventut Socialista de Barcelona volem dir que no tota la violència és la que es veu, no tota la violència són cops. Hi ha una de pitjor: la que no es veu, la que sense experimentar un mal físic et destrueix completament. Aquesta se’ns presenta de moltes maneres i és treball de tots detectar-la per així fer-la fora de la nostra societat.
Per això, amb motiu del dia internacional per a l’eliminació de a violència contra les dones, volem adreçar-nos a totes les que pateixen o han patit agressions masclistes amb un missatge esperançador: una vida millor és possible i el moment per aconseguir-la ha arribat. #Tictacelmomenthaarribat
Línia d’atenció a les dones en situacions de violència masclista: 900 900 120. #TicTacTrucaJa

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here