La JSC encartella les unis públiques per exigir al Govern Torra – Aragonès finançament pel sistema universitari

0
413

El secretari d’Organització de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC), Ot Garcia, ha atès aquest matí els mitjans de comunicació des del Parlament, acompanyat de la diputada socialista i portaveu d’Economia i Universitats, Alícia Romero, per explicar la campanya que l’organització juvenil i socialista ha encetat a totes les universitats públiques de Catalunya.

Alícia Romero ha manifestat la decepció amb els comuns per la seva negativa a aprovar les esmenes socialistes encaminades a dotar de més recursos el sistema universitari català per tal de lluitar contra la creixent precarietat entre el professorat i les dificultats d’accés als estudis universitatis per a molts i moltes joves de Catalunya.

En aquest sentit, el secretari d’Organització de la JSC i regidor a Cornellà, Ot Garcia, ha explicat la campanya que l’organització juvenil està duent a terme a les diferents universitats públiques de Catalunya i que consisteix en una encartellada amb uns cartells que deixen clar que la JSC no es conformarà amb les engrunes. La universitat pública necessita molt més que les engrunes que l’acord entre el Govern Torra – Aragonès i els comuns, que abandona les universitats i les condemna a una asfíxia financera intolerable.

Davant dels mitjans de comunicació, Ot Garcia ha deixat clar que “per cada llacet groc del desgovern Torra – Aragonès, nosaltres apostem per afegir un euro més pel finançament de les unis!. Perquè tots els i les joves mereixen poder anar a la universitat i formar-se amb igualtat d’oportunitats al marge dels calers que tinguin els nostres pares i mares als comptes corrents”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here