JSC Barcelona condemnem els atemptats a Brussel•les

0
412

Altra vegada el terrorisme torna a ser protagonista d’un altre atemptat, aquest cop a Brussel•les, deixant 34 morts i desenes de persones ferides en almenys dues bombes que han esclatat a l’aeroport i al metro de la capital belga.

Des de la nostra organització condemnem de forma enèrgica aquests atemptats fastigosos, plens d’un odi i violència injustificables, així com donar el nostre més sincer suport a tota la família i amistats de les víctimes i desitjar que les persones que han estat ferides puguin recuperar-se aviat.

Aquest seguit d’atemptats que han estat assolint per tota Europa els darrers anys pel terrorisme yihadista han estat terribles, i s’han de perseguir i castigar de forma severa. No s’ha de permetre que aquesta minoria de persones acabi amb la pau que tant desitgem i perseguim.

Tanmateix, creiem convenient ressaltar altra vegada que els actes comesos per aquest grup de persones no representa tot el conjunt de persones que segueixen la doctrina musulmana, i no consentirem cap mena d’atac ni recriminació contra les persones musulmanes, moltes de les quals estan patint tant o més les barbàries que cometen aquests grups armats dins dels seus països.

No podem obviar dins d’aquest comunicat l’actual situació de les persones refugiades i les polítiques migratòries que està implantant actualment la Unió Europea. El drama que ha patit avui Brussel•les o el que va patir en el seu moment París o Madrid, fa temps que les persones refugiades ho porten patint als seus respectius països d’origen, i per la qual cosa fugen cap a Europa. En aquest comunicat demanem a les principals forces dirigents europees que facin un treball d’empatia i reconsiderin les seves polítiques per donar entrada a les persones refugiades i fer que deixin de viure un drama equivalent al que Brussel•les ha patit avui.

Barcelona, 22 de Març de 2016

Adreça

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here