“El futur de Barcelona no vindrà ni de la mà de l’ovella negra de la família, ni de l’experiment vingut de l’estranger.”

Javier Rodríguez Núñez, és escollit candidat jove a la llista del PSC Barcelona per a les eleccions municipals del 2019.

0
1985

La JSC Barcelona, després d’un procés de primàries iniciat a principis de setembre, ha proclamat avui dissabte 29 de setembre Javier Rodríguez Núñez com a candidat de la JSC
Barcelona per les llistes del PSC a l’alcaldia de la ciutat comtal. A l’acte han participat l’exalcalde de Barcelona Jordi Hereu, el candidat del PSC a l’alcaldia de Barcelona Jaume Collboni i el primer secretari de la JSC Barcelona Iván Castelló.

Jordi Hereu ha convidat al públic a “derrocar muralles i fronteres, com sempre ha fet aquesta ciutat, posant com exemple el treball de Cerdà a l’hora d’inspirar renovació i projecte de futur”.

Per part de Collboni s’ha posat en manifest la necessitat d’un “projecte de ciutat , on els i les joves han de ser presents per determinar la Barcelona on es volen quedar per viure-hi”.

Així mateix, l’alcaldable del PSC Barcelona afirma que “la política necessita un nivell d’entrega i convicció màxim”. Tots ells, han recalcat la importància de la joventut en el projecte de la ciutat, a més, han deixat ben clar que es hora de deixar la nostàlgia i passar l’acció reivindicant que toca parlar de futur i no de passat.

En la seva intervenció, el ja candidat jove, ha criticat la política de crit i megàfon de l’actual
govern de la ciutat i la ignorància acompanyada d’indiferència de les oficines de la Plaça SantJaume. Posant de manifest la necessitat de començar a construir un nou model per la ciutat, model que s’ha de basar en “poder i viure la Barcelona del futur, no només com a joves si no com a ciutadans de la millor ciutat del món”.

Rodríguez, ha deixat clar que “la ciutat necessita un nou model de futur”, i que aquest, “no
vindrà de la mà de l’ovella negra de la família (Ernest Margall) ni d’un experiment fallit vingut de l’estranger (Manel Valls), sinó de la mà del projecte socialista, l’únic real per aquesta ciutat”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here