A Barcelona a per la Tercera. Fem República

0
655

Les etapes republicanes a Espanya han nascut de l’adversitat. En moments de crisi, la societat ha sigut capaç de dir que la República era la millor opció pel país. A més, Barcelona ha sigut un important escenari dels esdeveniments republicans. A l’actualitat, moltes barcelonines i barcelonins defensem la Tercera República.

Aquest esperit republicà ens caracteritza com a organització política. No només perquè creiem que el Cap de l’Estat s’ha d’escollir com a màxim càrrec representatiu d’un país al món, també per valors. Volem que tots els i les representats públics repressentin a la ciutadania amb institucions modernes i eficaces que puguin retre comptes pels seus actes. Per això defensem a l’igual que la JSC i la JSE acabar amb la inviolabilitat del monarca. Només així podrem gaudir de transparència a les institucions i abolirem els actuals privilegis del monarca.

Ara i sempre a Barcelona lluitarem per una Tercera. Per desgràcia, la situació actual ha impedit realitzar els actes físics tradicionals de tots els anys, però per suposat hem participat a les diferents campanyes republicanes a xarxes socials que s’han realtzat a nivel nacional i federacions al llarg de la setmana. Esperem que ben aviat poguem tornar a sortir al carrer per celebrar i reivindicar igualtat, llibertat i solidaritat!

#FemRepública

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here